Adres
Landelijke dekking

Maak kennis met de Fittergy Coaches

Spark your energy
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Hallo,

Mijn naam is Jan Volmer. Ik ben er van overtuigd dat een gezonde leefstijl automatisch een gezond gewicht betekent.
Zelf ben ik een fanatieke sporter en heb een uitgebreide sportachtergrond waar krachttraining, crossfit en boksen een groot deel van uitmaken.
Ik begeleid mijn klanten, met veel plezier al meer dan 10 jaar, naar hun gewenste doel. Ik leer hen hoe ze beter kunnen bewegen en gezonder kunnen eten.
Iedereen die wil weten welke combinatie van voeding en training het best bij hen aansluit is bij mij aan het juiste adres. Als personal trainer en gewichtsconsulent adviseer ik hoe voeding, training en suppletie tot een maximaal resultaat kunnen leiden.

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Ik heb zelf de 10 daagse kuur gedaan, verschillende minikuren en 1-daagse vastendagen. Hiermee heb ik conditioneel veel gewonnen en mijn lichaamscompositie aanzienlijk verbeterd. Tevens ben ik mij bewust van de gezondheidseffecten die vasten en/ of calorie-restrictie met zich meebrengen. Het is inmiddels "gewoonte" geworden om regelmatig te vasten. Op deze manier word ik gezond & fit 100!

De verschillende vasten- methodes van fittergy vormen een integraal geheel in al mijn personal training programma's.

Opleidingen:
Sporthogeschool, Orthomoleculair sportvoedingstherapeut, JUMP- therapeut, Sportvasten coach 1, 2, 3 en 4, Integraal personal trainer, Personal Ketogenic profiling, Vegan switch & b12 therapeut.

Ervaring:
Kracht- en conditie training, Mobiliteit, Kettlebell training, TRX suspension training, boks training.

Doelgroepen:
Mijn doelgroep bestaat uit die personen die gemotiveerd zijn hun gezondheid, fysiek en sportieve prestaties te verbeteren.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid