Adres
Landelijke dekking

Maak kennis met de Fittergy Coaches

Spark your energy
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Mijn naam is Gwendala Gosliga' Miss Detox'.

In mijn bedrijf lijfstijl studio bied ik verschillende dingen aan op het gebied van voeding en leefstijl. Ik wordt heel blij om mensen te helpen hun persoonlijke gezondheidsdoelen te behalen. Dat doe ik in de vorm van persoonlijke coaching of in groepen op het gebied van voeding -detox en leefstijl.

Ik organiseer detox-/ yogaweekenden en –reizen en geef ik lezingen en workshops bij bedrijven. Ik schrijf en ontwikkel programma's en recepten voor miss detox, high five health promtions en voor het 40 + platvorm vrouwen I'M van Isa en Medina.

De drie pijlers waar ik mee werk;
- FOOD. wat eet je?
- MOVE. wat beweegt je?
- CONNECT. waar alles omdraait.

Klein beetje persoonlijker;
Tot mijn achttiende leefde ik grotendeels op witbrood met chocopasta en knakworsten. Ik had klachten als hoofdpijn, bloedarmoede, menstruatieklachten en acné. Op een dag besloot ik dat het genoeg was geweest en begon ik met lichaam te voeden in plaats van te vullen. Ik ging mij steeds fitter voelen en deed alle mogelijke opleidingen en cursussen die er op voedings- en leefstijlgebied bestaan.

Nu deelt ik al mijn kennis en ervaring met iedereen die zich fit en vitaal wil voelen, maar nog niet precies weet hoe. Ik gelooft niet in diëten, wel in anders eten en hou zelf ook van een wijntje en een stuk chocola. Graag help ik mensen te motiveren voor een gezonde lifestyle op een niet al te ingewikkelde manier. Ik ben gediplomeerd en ervaren orthomoleculair voedingstherapeut, heb mijn eigen praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde en is personal trainer en yoga-pilates docent.


Opleidingen:
Orthomoleculaire geneeskunde.
HBO medische basisvakken, anatomie, fysiologie en pathalogie.
Opleiding Klinische PNI-therapeut (Natura foundation opleiding).
Orthomoleculair gewichtsconsulent
Sportvasten coach
Detox coach
Leefstijl coach
Personal trainer
Yin yoga, Vinyasa docent
Pilates docent


Als gediplomeerd therapeut volg ik regelmatig opleidingen en bij scholingen.

Doelgroepen:
Mensen die graag begeleid willen worden:
Energie verbeteren
Afvallen
Detoxen
Lijfstijl verandering
Verbeteren sportprestaties

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid